fbpx
Menu ☰

Recensies

Hoe ervaren cliënten mijn behandelingen?

Cliënte kwam aanvankelijk voor pijn boven haar enkel, maar….

Ik had pijn in mijn onderbeen, net boven de enkel. Ik had al fysio- en manuele therapie gekregen, maar mijn pijn was een tijdje weg en kwam daarna weer teug.
Mijn zus, die 100 km verder woont,  had heel goede ervaringen met voetreflexologie. Hierdoor ben ik ook gaan zoeken naar iemand die dit doet in Terneuzen en kwam terecht bij Carine Binnenmarsch.
Wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb. Na een afspraak gemaakt te hebben, heb ik een fijn intake gesprek gehad. Ik vind Carine een heel empatische vrouw, waarbij ik me snel op mijn gemak voelde en  die ook nog eens heel vakbekwaam is. Ze legt in heel begrijpelijke taal uit wat zij gaat doen als behandeling en zal altijd eerst vragen of je het er mee  eens bent.
Haar behandeling bestaat niet enkel uit voetreflexologie, maar kan ook worden uitgebreid met acupunctuur en laseracupunctuur( acupunctuur zonder naalden), hiervoor gebruikt zij de meest geavanceerde technologie. Doordat de aanpak holistisch is, (dit betekent dat ze het lichaam in zijn geheel aanpakt), had het niet alleen gevolgen voor mijn enkel, maar kwamen er allerlei andere dingen aan het licht.
Er bleek heel veel onverwerkt verdriet te zitten dat de oorzaak is van allerlei lichamelijke kwaaltjes. Na een aantal behandelingen zijn er al diverse klachten opgelost.
Om een paar voorbeelden te geven: Na de tweede sessie, waarbij ze op de schouder had gelaserd, kon ik de volgende nacht niet slapen van de pijn. ’s Morgens was de lymfeknobbel die ik al jaren bij mijn oksel had, weg. En de pijn was ook weg.
Ik hoorde al jaren mijn hartslag in mijn oren.  Af en toe sloeg die over waardoor ik in paniek sloeg. Ze heeft een aantal hart-acupunctuurpunten gelaserd en ik hoor niets meer in mijn oor. Verder kan ik mij beter concentreren, heb ik ’s nachts geen last meer van een verstopte neus en is de pijn in mijn stuit verminderd. En het heeft mij heel veel rust gebracht. Het valt zelfs mijn man op.
Heel bijzonder: je gaat voor pijn boven je voet en door de behandelingen knapt je hele lichaam op.
Bedankt Carine

Larrissa. een hele blije klant in Terneuzen

 

Cliënte kwam voor pijnsteken in haar oog

Carine liet mij pas geleden kennis maken met laseren. Bijzonder hoor hoe zo’n laser werkt. Ik had zelf last van mijn oog en ademhaling ’s nachts omdat ik een allergie heb. Na de laserbehandeling van Carine is het nu zo goed als bijna weg! Dat slaapt een stuk rustiger! Heel dankbaar!

Tanja, Vogelwaarde

 

Cliënte kwam voor pijn door artrose in de vingers

Toen Carine Binnenmarsch tegen me zei dat ze nu ook lasertechniek kan toepassen voor artrose, was ik daar direct in geïnteresseerd. Ik ga al een aantal jaren bij haar voor de voetreflexmassages en de acupunctuurbehandelingen, met goede resultaten voor het slapen en de opvliegers, dus waarom het laseren ook eens niet proberen? Omdat ik in de interne facilitaire dienst werk, doe ik bijna alles met mijn handen. Al een aantal jaren heb ik veel last van artrose in beide handen, maar aangezien stoppen met werken voor mij geen optie is, zie ik mij genoodzaakt om alle hulp te proberen om mijn werk zo pijnvrij mogelijk te laten verlopen, zodat ik het volhou tot mijn 67ste. Inmiddels heeft ze mij 3 keer gelaserd en de stekende pijn in mijn vingers en duimen is echt een stuk minder geworden. Deze 3 keer laseren heeft een veel groter effect qua pijnvermindering dan de vele potjes glucosamine en chondroïtine die ik hier al jaren voor slik. Het vertrouwen in Carine haar behandelingen is voor mij hierdoor alleen maar toegenomen.

Germaine, Hulst